KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Dulkadiroğlu Özel Eğitim Meslek Okulu

Dulkadiroğlu Özel Eğitim Meslek Okulu

Adres
YAVUZ SELİM MAH. HACI BEKTAŞI VELİ CAD. NO 18 İÇ KAPI NO A DULKADİROĞLU / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Özel eğitime ihtiyaç duyan bireyler ve aileleri tarafından her zaman tercih edilen, öğrencilerimizi, çağın eğitim ihtiyaçlarına ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanıma sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletişim kuran, bilgi ve becerisini hayatına yansıtan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiğinin bilincinde olan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, üretici ve mutlu bireyler yetiştirmek amacıyla değişime ve gelişime açık, yenilikleriyle öncü ve lider bir kurum olmak için varız.
Misyon
Kahramanmaraş ilinde yaşan ve Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi´nde eğitimlerini sürdüren hafif düzeyde zihinsel yetersizliği olan öğrencilerin, toplum içindeki rollerini gerçekleştiren, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, üretici ve mutlu bir vatandaş olarak yetişmelerini, uygun eğitim programları ile özel yöntem, personel ve araç-gereç kullanarak; eğitim ihtiyaçları, yeterlilikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda üst öğrenime, iş ve meslek alanlarına ve hayata hazırlanmalarını sağlamak için öğrencilere uygun tercihler sunmaktır.
Ulaşım
Şehir içi belediye otobüsleri okulumuz önündeki caddeden geçmektedir.Okulumuzun ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.
Diş hastanesi civari
Okulumuz Dulkadiroğlu ilçe merkezindedir.