KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Dulkadiroğlu Özel Eğitim Meslek Okulu

May

Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz okulumuzun Giyim, El Sanatları, Mobilya ve Tarım atölyelerinde yıl boyunca  üretilen ürünler bu yıl da " Yeteneklerimizi Keşfediyoruz"   temasıyla PİAZZA AVM de sergilendi. Sergimize yoğun bir ilgi vardı. Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yusuf KAHRAMAN, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin MART, şube müdürleri, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürümüz Sayın Hüseyin BENLİ ve İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yusuf KAHRAMAN birer konuşma yaparak özel eğitimin öenmine değindiler. Emeği geçen idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz, öğrencilerimiz ve tüm personelimize yoğun emekleri için teşekkür ederiz.

May

Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Sn Mehmet AKPINAR’ı öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve Okul Aile Birliği Başkanımız ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sn Belediye Başkanımızın özel eğitim hassasiyetleri ve ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Doğayı ve çevreyi tanıma kapsamında öğrencilerimiz ve tüm personelimizle birlikte Doğal Yaşam Parkında piknik etkinliği düzenledik.

Kız öğrencilerimizin katıldığı Yakar Top maçının finalide burada yapılarak birinci olan öğrencilerimize madalyaları takıldı.

Piknik etkinliğimize katkılarından dolayı tüm personelimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından hazırlanan" Teknoloji Bağımlılığı" konulu pano öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı.

Mrt

Okulumuzun özel hedefi olan Çatışma Çözme Becerileri konusunda öğrencilerimize seminer verildi.

Mrt

Kıymetli şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan Milli marşımız olan "İSTİKLAL MARŞI" için hazırlamış oduğumuz pano çalışmamız.

Şbt

Öğrencilerimizin Sosyal Hayat dersi kazanımlarına yönelik olarak Arsan Center’da HAYRİMATÖR adlı film izlendi. Etkinlikte öğrencilerimiz çok mutlu oldular emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan 2024 yılı Erasmus+ Akreditasyon konsorsiyum üyeliği başvurumuz kabul edilmiştir.

Başta Okul Müdürümüz Hüseyin BENLİ ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Okulumuz adına hayırlı olsun.

Ock

Yarıyıl Tatili öncesinde öğrencilerimiz mutlu olsunlar, sosyalleşsinler, özgüvenleri artsın, eğlenceli zaman geçirsinler diye etkinlikler düzenlendi. Yapılan etkinliklerde öğrencilerimiz gönüllerince eğlendiler. Emeği geçen tüm yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

12. Sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize EKPSS ile ilgili broşür dağıtılarak bilgilendirme yapıldı.

Ara

Okulumuzun Rehberlik Servisi tarafından İhmal İstismar ile ilgili bilgilendirme semineri verildi.

Ara

Öğrencilerimizi, ailelerini, yaşadıkları ortamları gözlemleyip, okulda yapılan çalışmalarımızı velilerimizle paylaştığımız ev ziyaretlerimizden 9. sınıf ziyaretlerimiz.

Ara

3 Aralık Engelliler Günü Programımız ve Tarım Atölyesi Açılışımıza katılan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf KAHRAMAN 'a , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin MART 'a, Şube Müdürlerimize, Kıymetli Okul Müdürlerimize ve konuklarımıza programımıza katılımları için teşekkür ederiz. Programın hazırlanması sürecinde haftalardır emek veren başta öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi, destek personelini tebrik ederiz.

Kas

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Şehit Öğretmenlerimizin ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun. Değerli velimiz ve okul aile birliği başkanımız Abdulbaki Bey ve değerli eşi Hacer Kaya’nın Öğretmenler günü için hazırlamış olduğu sürpriz için teşekkür ederiz. Ayrıca bu güzel günde bizleri unutmayan Haydaper Özel Eğitim Uygulama Okulu yönetici, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.